Išči po oglasih

po dogovoru €OREHOVO OLJE (pripeljemo na dom)

 
11.11.2013 19:00

PRODAM


vpis vašega oglasa
OREHOVO OLJE 0,5litra
Storite nekaj za svoje zdravje...

Orehovo olje je bogati vir esencialnih maščobnih kislin Omega 3 in Omega 6. Maščobne kisline Omega 3 so pomembna sestavina membrane možganskih celic, ki skrbijo za prenašanje živčnih signalov, potrebnih za razmišljanje, učenje in spomin. Orehovo olje je izvrsten dodatek za preliv solat, žitnih jedi in tudi jutranjih kosmičev z jogurtom. Še posebej je zdravo jutranjo žvrkljanje.
Orehovo olje je naravni balzam in ga lahko uživamo tri krat po ŽLIČKO NA DAN. Uživanje orehovega olja je istočasno čiščenje krvi in preprečevanje kislosti v tankem črevesju. Deluje na vse kisline tako jih najprej nevtralizira, nato se z njimi spoji in izloči se biorazgradljiv lug.

Olje vsebuje vitamin E, ki ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom, je naravni antioksidant in preprečuje staranje žil ter ščiti pred boleznimi srca in ožilja. Maščobna kislina Omega 3 zmanjša LDL holesterol (slabi holesterol) in poviša HDL (zdravi) holesterol.

Če blokira kisline (jeter, žolča ), zavira prebavo in telo dobi iz hrane samo uporabne snovi; vitamine, minerale, esencialne aminokisline, ki so v živih beljakovinah in orehovem olju samem. Vse ostalo se neprebavljeno, razgrajeno z lugom, izloči. Orehovo olje se razgradi in telo dobi dovolj moči, da opravi vse funkcije v telesu.
Bolni, predvsem rakasti bolniki, s tem ne hujšajo niti jim ni treba biti na postu, ker ne prebavijo hrane.Orehovo olje vedno uživamo pred obrokom! Lug, ki se ustvari (olje + hrana), je najboljše čistilo črevesja, istočasno se črevesje zdravi oblog in vnetja.
Orehovo olje je odlično za ljudi, ki jim ledvice delajo premalo. Če popiješ olje, se ohladi črevesje in to požene ledvico. LJUDEM, KI IMAJO HIPREFUNKCIJO LEDVIC PITJE OREHOVEGA OLJA ODSVETUJEMO.

Cena z dostavo na dom je:

0,5l cena 28,99 €

(Velja samo za območje naše dostave)
Dostava je mogoča le ob nakupu min.3 izdelkov, enakih ali različnih.

Ogled zemljevida naše dostave na:
www.vasatrgovina.si

Posredništvo VAŠI OGLASI s.p.
Ulica XIV. divizije 12, Celje
e-pošta info@najtrgovina.si
telefon oglaševanje 041/80-70-60