Išči po oglasih

90 €IP nadzorna kamera Foscam FI9853EP

 
03.08.2016 07:27

PRODAM

Tel, gsm: 040 743 333

vpis vašega oglasa
Notranja Mini dome videonadzorna mrežna kamera Foscam FI9853EP je ip kamera z resolucijo 1.0 Megapixel in je namenjena predvsem notranji uporabi. Lahko jo uporabimo tudi izven objektov, vendar mora bit v tem primeru montirana pod nadstreškom, oz. mora biti zaščitena, tako da na kamero ne vplivajo zunanji dejavniki kot so dež, sneg, direktna sonćna svetloba itd...
Kamera je vgrajena v kvaliteno alu ohišje, vgrajen ima PoE vmesnik, tako da lahko kamere napajamo preko UTP kabla z ustreznimi PoE stikali ali napajalniki.
Ločljivost kamere FI9853EP je 1280 x 720, Plug&Play funkcija ji omogoča enostaveno povezovanje na omrežje dostop do kamere od koderkoli preko interneta. Kamera ima možnost video snemanje ob zaznavi gibanja na trdi disk računalnika, lahko pa pošlje slike na FTP strežnik ali na E-mail.

V kamero se lahko vgradi micro SD kartica, na katero Vam kamera shranjuje video posnetke ob alarmu - zaznavi gibanja.
Vgrajene ima dve IR LED, ki ji omogočajo pogled v temi do 20 metrov. Kamera ima Vgrajen tudi mehanski IR-Cut filter za izboljšanje kvalitete slike, naravna reprodukcija barv. Brezplačen Foscam DDNS strežnik kameri omogoča dostop od koder koli, tudi na lokacijah kjer nimate statičnega IP naslova. Kamera je združljiva z Android in iOS napravami (iPhone / iPad / Android) Napajanje kamere je možno preko 12V napajalnika, ki je priložen kameri ali pa lahko napajanje izvedemo preko UTP kabla z PoE napajalnikom. Z video kompresjo, ki jo podpira ta kamere dosežemo manjšo velikost video posnetkov, ki jih naredi kamera ob alarmu, s tem pa prihranimo prostor na Vašem trdem disku. H.264 Video kompresija.

V primeru napajanja preko UTP kabla je potrebno dokupiti PoE Napajalnik.